Mos mungo, eja edhe ti! Share & Care for Orphaned Children. Eja edhe ti, dhuro dashuri Argëtim, relaks dhe solidarizim ! Mos mungoni, me 9 Qershor tek Amfiteatri Liqenit.

Leadership Development Association Albania & Kosovo (LDA) organizon koncert bamirësie për fëmijët jetimë në Tiranë. Në koncert do të performojnë artistë të rinj në këngë dhe instrumenta muzikorë. Të gjitha të ardhurat e grumbulluara nga koncerti do të dhurohen për fëmijët jetimë në Tiranë.   Objektivi: Ne jemi te vetedijshem per situaten rezidenciale te femijeve…

Leadership Development Association Albania & Kosovo (LDA) organizon koncert bamirësie për fëmijët jetimë në Tiranë.

Leadership Development Association Albania & Kosovo (LDA) organizon koncert bamirësie për fëmijët jetimë në Tiranë. Në koncert do të performojnë artistë të rinj në këngë dhe instrumenta muzikorë. Të gjitha të ardhurat e grumbulluara nga koncerti do të dhurohen për fëmijët jetimë në Tiranë. Objektivi: Ne jemi te vetedijshem per situaten rezidenciale te femijeve qe qendrojne…