Gëzuar Krishlindjen dhe Vitin e Ri 2018!

Nga LDA Albania &Kosovo ju urojmë të gjithë Shqiptarëve kudo ndodhen Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri. Paqja , dashuria dhe uniteti mbretëroftë në familjet tuaja! 🎄 .Nga LDA Albania &Kosovo ju urojmë të gjithë Shqiptarëve kudo ndodhen Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri. Paqja , dashuria dhe uniteti mbretëroftë në familjet tuaja! 🎄 .

Projekti “Rinia Preshevare në veprim”

Në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm midis organizatës Leadership Development Association Albania & Kosova dhe Kërko të drejtën tënde, në datat 22-23 Dhjetor, u implementua projekti ‘Rinia preshevare në veprim’ , në Luginën e Preshevës. Një prej elementëve të këtij projekti, konsistonte në workshopin ‘Innovative leaders Presheva’, pjesë e së cilit u bënë 20 të…