LEAP-In Prishtinë

Sebastian Merdita i lindur në Pejë më 04.04.1995 i bashkohet LEAP-In Prishtina organizuar nga LDA Albania&Kosovo.

Jurist i diplomuar. Aktivizimi i tij në shoqërinë civile filloi në vitin 2009 ku u regjistrua si vullnetar në Qendrën Rinore “Atë Lorenc Mazrreku” në Pejë ku ishte pjesëmarrës në shumë aktivitete dhe projekte të ndryshme. Në janar të 2014 është zgjedhur si koordinator i po kësaj organizate ku edhe punoi për 4 vite në këtë pozitë. Aktiviteti i tij në shoqërinë civile vazhdon edhe sot në disa organizata dhe rrjete të ndryshme rinore si drejtor i FIZH , antar i Task Forcës Rinore të UNMIK dhe tashmë për 4 vite si nën kryetar i KVRL-Pejë.

Si të bëheni pjesë :
https://web.facebook.com/events/178038952803910/

28001496_10213823577495705_673527592_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s