LEAP In Albania, Tiranë – Kastriot Luma

Një i ri me të ardhme premtuese, Kastrit Luma, do të ndajë me ne, në LEAP in Albania & Kosova, historinë e tij të suksesit dhe sfidat e shoqërise civile të Kosovës.
 
Ndonëse në moshë të re, Kastriot Luma ka një kontribut prej gati tetë vitesh në shoqërinë civile të Kosovës.Ai është angazhuar në cështje të larmishme që prekin të rinjtë , duke synuar promovimin dhe forcimin e kapaciteteve të tyre. Kastrioti ka përfunduar Bachelorin në Fakultetin e Edukimit ne Universitetin e Prishtinës.
Prej vitit 2015, ai është menaxher projektesh tek Alternativa Rinore Europiane, si edhe mban postin e Kryetarit të Kuvendit të të Rinjve të Kosovës.Kastrioti ka fituar një sërë cmimesh dhe është angazhuar në një numër të madh konferencash, trajnimesh e projektesh, ku edhe ka qenë fitues i garës UP shift në vitin 2015 nga Unicef Innovation Lab Kosovo,për projektin më të mirë në kuadër të socializimit të të rinjve të të gjitha komuniteteve, projekti “Open for All”.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s