LEAP In Tirana – Almin Shaqiri

Eventit tonë në Tiranë në 31 Janar, i bashkohet këshilltari i Komunës së Preshevës, zoti Almin Shaqiri
Nxito të rezervosh vendin tënd, FALAS, në linkun:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda_9rt9WVgbmQAN-Hif9lMrS7PVriglWghVbmsHTdHDub8nQ/viewform

Zoti Almin Shaqiri, ka përfunduar studimet Master në Integrimet Europiane dhe si një diplomat i fokusuar drejt integrimit dhe zhvillimeve institucionale ai është specializuar për Politika energjitike të Bashkimit Europian.
Almini ka dhënë një kontribut intelektual për komunën e Preshevës, duke mbajtur aktualisht rolin e këshilltarit të komunës, ku më parë ka qenë edhe nënkryetar i saj.Fokusi i tij në shoqërine civile manifestohet në koordinimin e organizatës Shpresa, si dhe ka mbajtur postin e kryetarit të Forumit Rinor Islam.Gjithashtu, në aspektin akademik, ai është asistent në Kolegjin Ispe-Prishtine mbi Politikat e Bashkimit Europian.Po kështu, në këtë përqasje ai numëron një numër të gjerë konferencash kombëtare e ndërkombëtare ku ka qenë pjesëmarrës, por edhe organizator i tyre.
Almini do ndajë me ne eksperiencat e tij akademike dhe profesionale, por duke mos harruar nostalgjinë dhe pozitivitetin e tij për Shqipërinë. Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s