Projekti “Rinia Preshevare në veprim”

Në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm midis organizatës Leadership Development Association Albania & Kosova dhe Kërko të drejtën tënde, në datat 22-23 Dhjetor, u implementua projekti ‘Rinia preshevare në veprim’ , në Luginën e Preshevës.

Një prej elementëve të këtij projekti, konsistonte në workshopin ‘Innovative leaders Presheva’, pjesë e së cilit u bënë 20 të rinj, të cilët u trajnuan në tre sesione, për aftësitë e

 

lidershipit, strategjitë e marketingut dhe diplomacinë publike.Trajnerë të këtij workshopi tepër interaktiv, ishin aktivistët e LDA Albania Romeo Boci, Rikela Fusha dhe Paula Cirakolli.

Platforma e workshopit me në thelb nxitjen e vlerave të lidershipit bashkëkohor, rezultoi e suksesshme, veçanërisht në efektivitetin e punës në grup, ku fitues u shpall njëri grup për shkak të aftësive argumentative dhe ndërveprimit pozitiv.Grupi fitues u nderua me nje çmim modest, ashtu sikurse edhe pjesëmarrësit, u pajisën të gjithë me çertifikata.

 25587135_1466480046741159_1893655878099508193_o25587925_1466479363407894_1633142728159476277_o25627074_1466479436741220_1786986240402337380_o25627126_1466479096741254_9138708679741662585_o25734041_1466479690074528_3657203626225212352_o25734130_1466479093407921_8191060281845601195_o25734180_1466479606741203_137742483548181791_o25791024_1466479863407844_4021232164966218671_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s