Panairi i Organizatave

on
Organizata Leadership Development Assocation Albania& Kosovo ishte pjesë e Panairit të 3 të Organizatave të Shoqërisë Civile në kuadër te Ditës së Rinisë të zhvilluar pranë Muzeut Historik Kombëtar për të promovuar punën e tyre dhe për tu vënë në kontakt me të rinjtë e interesuar të na bashkohen në aktivitetet tona.
Në këtë aktivitet ishin të pranishëm Marilo Meta , Aurora Balukja si dhe Odeta Zeneli.
#youth24898830_10203573393250865_668107380_n24898878_10203573392370843_1354807199_n24899080_10203573392690851_1007009865_n24989436_1637125779657684_1418459262_n24989538_10203573393170863_1286468834_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s