LDA Albania & Kosovo represents to you the Vice President of Exchanges, Ms. Ina TANE

Vice President Incoming Exchanges at LDA Albania, Ms. Ina Tane

Ina eshte 23 vjec e diplomuar ne universitetin e Mjekesise, dega Farmaci me grade Msc. Fillimet e saj ne fushen e lidershipit kane nisur qe ne shkollen e mesme e cila ishte perzgjedhur si senatore dhe perfaqesonte zerin e shume nxenesve, pervec kesaj ajo kishte rezultate te shkelqyera ne mesime. Kjo gje I dha aftesite e duhura per tu bere pjese e keshillit studentor te fakultetit te farmacise ne vitet 2012-2015, si dhe tek BSKSH Mjekesi duke marre pjese keshtu ne shume konferenca, trajnime si dhe shkolla verore, dimerore ne lidhje me fushen e mjekesise.

Pervec aktiviteteve te shkolles Ina ka marre pjese ne organizata te ndryshme si vullnetare sic eshte qendra “Udhekryq” duke drejtuar shume aktivitete per femije.

Ajo thote se pervec profesionit qe ndjek te qenurit pjese e nje organizate nderkombetare si LDA Albania eshte nje privilegj I madh duke me dhene mundesine per tu rritur profesionalisht, per te njohur njerez te rinj dhe per te shkembyer eksperienca me ta.

 #Team
#LeadershipDevelopmentAssociationAlbania
#LeadGlobally
#BeAGlobalCitizen

Tiranë, 02.09.2017

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s