LDA Albania & Kosovo represents to you the President of LDA Vlora, Ms. Anxhela Delaj

Anxhela Delaj ka mbaruar studimet për Financë në UV dhe aktualisht ne mbarim te studimeve master shkencor në po këtë degë . -Aktualisht punon si menaxhere zyre dhe shitjesh në kompaninë internacioanale Habita.

Ka marrë pjesë në program shkolle verore , ku ka marrë çertifikatën për anglisht ne një shkollë në Londër , aty ka jetuar në familje angleze . Ka ndjekur paralelisht me shkollën e përgjishme dhe në shkollën e baletit ku ka marrë diplomë me vlerësime maksimale , pjesëmarrëse në disa aktivitete lidhur me këtë fushë ku ështe vlerësuar me çertifikata dhe çmime !

Ka perfaqesuar Shqiperine dhe jashte vendit. Pjesa e artit nuk mbaron këtu, ka qenë pjesëmarrëse në filmin shqiptar me titull “Dua të bëhem kryeministre” , ku është vlerësuar me çertifikat nderi për rolin që ka pasur ne film !

Ka marrë pjesë (duke punuar) në projekte të ndryshme si përshembull në censusin e popullsisë ! Ne 27 korrik 2017 perzgjidhet si pjesemarrese ne WFYS 2017 Sochi,Russia. Ka punuar 3 (tre) muaj në Gjermani si përkthyese Anglisht-Shqip dhe anasjelltas në një program social. Komunikon rrjedhshëm anglisht dhe italisht. -Parimi i saj është puno fortë në heshtje dhe lere suksesin të bëj zhurmë ! Përgjegjësi dhe kënaqësi që është pjesë e LDA.

#Team
#LeadershipDevelopmentAssociationAlbania
#LeadGlobally
#BeAGlobalCitizen

Vlorë, 03.09.2017

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s