LDA Albania & Kosovo represents to you the Vice President of Exchanges at LDA Vlora, Ms. Paula Pronjat

Paula Pronjat
Mosha 20 vjeç , lindur dhe banuese ne qytetin e Vlores .Profili : Terapiste Zhvillimi .
Pozicioni ne organizate VP outgoing exchange, Ne vitin 2015 filloj studimet bachelor per Pedagogji te Specializuar fituese e vendit te II per profilin e saj , gjithashtu e perzgjedhur si Senatore ne Universitetin e Vlores “Ismail Qemali” , e Departamentit te Shkencave Humane .
Pjesemarrese ne shume aktivitete sociale, si psh : pjese e projektit te Qendres “Vatra” per Mbrojtjen kundrejt komunitetit LGBT dhe Dhunen Ndaj Gruas ne vitin 2016.
Ne mars 2016 fillon specializim per Logopedi dhe me pas ze pozicion si logopediste ne Qendren “Zeri Juaj ” .
Kontribuese ne zhvillimin e Maratones per sensibilizimin e njerezve per personat me aftesi te kufizuara e zhvilluar ne qytetin e Vlores me dt 29 prill 2016 . Me pas perzgjidhet per takimin e organizuar ndermjet anetareve te Organizates se Paqes USA-Albania.
Ne qershor ,2016 fiton konkurrimin ne rang kombetar per trajnimin me teme ” Menaxhimi i Vullnetareve “,i cili u zhvillua ne Bosnje -Hercegovine nga ku u certifikua dhe u pajis me Youth Pass.
Ne 22 dhjetor 2016 nderrmori nisme vullnetare bamiresie per femijet jetime te qytetit ku jeton.
Ne 18 mars 2017zhvillon ne Qendren Rinore te Tiranes Follow -Up Activity mbi temen “Volunteer Management ” ku pjesemarres ishin te rinjte e qytetit dhe drejtuesit e organizatave.
Ne 25 mars 2017 fiton konkurimin per pjesemarrjen ne Youth Work Market i financuar nga fondacioni Erasmus ,i cili u zhvillua ne qendren Networs ,Sarajeve ,Bosnje-Hercegovine.
Ne 24 prill merr pjese ne inaugurimin e zyrees se Fundjave Ndryshe ne qytetin e Vlores dhe me date 24 prill 2017 merr pjese ne Ceremonine e Dekorimit ne Pallatin Presidencial si e ftuar nderi .
Ne 11 maj 2017 merr pjese ne LEAP SUMMIT ZAGREB se bashku me pjesemarres te organizates LDA .
Ne 27 korrik 2017 perzgjidhet si pjesemarrese ne WFYS 2017 Sochi,Russia.
Pasion ka gjuhet e huaja ,nga te cilat Anglishten e ka te mbrojtur, por gjithashtu komunikon edhe ne gjuhen franceze , italiane
dhe me certifikate te gjuhes kineze.I pelqen shume te ndihmoje njerezit ne nevoje dhe ka ndermarre personalisht Nisma Bamiresie.

 #Team
#LeadershipDevelopmentAssociationAlbania
#LeadGlobally
#BeAGlobalCitizen

Vlorë, 02.09.2017

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s