LDA ALBANIA REPRESENTS TO YOU THE VICE PRESIDENT OF SPORTS and SOCIAL ACTIVITY DEPARTMENT, MR. JURGEN HOXHA

Profile2Sot do t’ju prezantojmë me Zëvendës Presidentin e Departamentit Sporteve dhe Aktivizimit Social Z.Jurgen Hoxha.
Z.Hoxha u lind në vitin 1992 Tiranë. Karrieren e tij Sportive e filloi ne Futboll ne vitin 2002-2007 me moshat e ekipit Fc Dinamo me pas transferohet ne ekipin Fc Tirana 2008-2011 gjate kesaj periudhe u shpallen dhe fitues se Kupes se Shqiperise.Ku mbas disa vitesh studime ne Universitetin e Sporteve Tirane dhe trajnime intensive ne Sporte dhe shendet si ne Shqiperi dhe jashte saj. Ne vitin 2015 behet Trajner,garues ne nivel Boterore I Qitjes me Hark (WA) prane Komitetit Olimpik kombetar Shqiptar dhe Sh.Shqiptare te Harkut ,ku po ne kete vit diplomohet nga Komiteti Olimpik Nderkombetar (IOC) si Administrator i Sporteve dhe perseri nga Federata Boterore e Ciklizmit (UCI) si trajner dhe commisair ne disiplinat e rruges dhe malit. Me pas behet pjese e stafit Mountain Bike Albania ne promovim ciklizmit,aktiviteteve sportive dhe natyres Shqiptare.Ku gjate kesaj kohe trajnimet ne fusha te ndryshme vazhdonin dhe ne profesionin e tij si Trajner Personal Fitnessi ai Diplomohet ne Sapri te Italise ne nivel nderkombetar Personal Trainer ne (IBFA) Internacional Bodybuilding and Fitness Association ne Nentor 2015.

Mbas mbarimit te studimeve ne Master shkencor dhe diplomimit te tij ai vazhdon jeten Akademike ku ne vitin 2016 si Pedagog ne Universitetin e sporteve Tirane.Ku dhe publikoi 2 studime shkencore per sa I perket profileve filozofik te mesuesve te edukimit fizik ne Shqiperi konferenca nderkombetare ICESH 2017 ne Sport.
Studimet:
2006-2011 Mesme Profesionale, Gjuhet e Huaja *ASIM VOKSHI* Gjermanisht-Anglisht-Italisht.
2011-2014 Bachelor, Universitet`i Sporteve Tirane, Fakulteti Veprimtarise fizike dhe Rekreacionit.
2014-2016 Master Shkencor, në Aktivitet fizik dhe Shendet,Fakulteti veprimtarise fizike dhe rekreacionit ( UST ).
2016 Erasmus Projekti Tempus Speed *Edukimi fizik dhe Shendet*
2016-2018 Master Profesional, Edukim fizik (mesues),Fakulteti I shkencave te levizjes ( UST)
2017 Akademia Profesionale Elita, Menaxhimin e fushatave.

Eksperienca në punë:
2012-2016 Fitness Personal Trainer ne disa qendra ne Tirane.
2015- Present Administrator *MOSTAR mermer dhe granite* Shijak
2015- Present Trajner I Qitjes me Hark,Anetar *Shoqata Shqiptare Harkut* 2016- Present Pedagog Universiteti Sporteve Tirane, Fakulteti veprimtarise fizike dhe rekreacionit,
2017- Present Zv/President Departament I Sporteve,akt sociale *LDAAlbania*
Disa nga Trajnimet e kryera:
2015 Trajner,gjyqtar ne nivel boteror I Ciklizmit. (UCI), (IOC),(KOKSH)
2015 Trajner ne nivel boteror I Qitjes me Hark. (WA),(IOC),(KOKSH)
2015 Personal Trainer, Internacional Bodybuilding&Fitness (IBFA)
2015 World Anti-Doping Agency .education,certification (WADA) (Sportaccord)
2015 Sports Administrator ne nivel nderkombetar (IOC), (KOKSH)
2016 Guide Turistike , Ministria mireqenies sociale dhe te rijnve.
2016 Metoda Kinezio-Tape ne rehabilitim Sportiv (WCPTH),(AAPTH)
2016 Leadership (CoDe Albania)
2016 Pedagog/mesues, Iniciativa e te rijnve ,Ministria Arsimit
2016 Trajnimi forces me pesha sipas struktures se sportistit (ASSA)
2016 Yoga,Meditim ne Samitin nderkombetar te Paqes(WPI),(SEPS)
2016 Trajner Chinese Arte Marciale Wushu nderkombetar (SUT),(SUG)
2017 LEAP zagreb, samit I Liderave Boterore (LDA)
2017 Trajner Basketbolli C , (FSHF) (IBFA)
2017 Trajner Tenisi , (FSHT), (ETF)
Pjesemarrje ne shum konferenca kombetare & nderkombetare ne sport dhe Mjekesi.
Mirenjohje si Vullnetar ne organizime evente Sportive : (Tirana Marathon, Diplomacia Sportive Ambasada Amerikane Tirane, Garat Mountain Bike dhe Harkut ne nivel kombetar dhge ndekombetar etj.

Urojmë mirëseardhjen në pozicionin drejtues në organizaten nderkombetare LDA Albania për fuqizimin rinor drejt një te ardhme me te mirë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s