<3 Share Love and Care for Orphaned Children <3

WhatsApp Image 2017-06-15 at 16.21.14

Finalizohet me sukses shpërndarja e donacioneve të mbledhura për fëmijët jetimë nga aktiviteti i bamirësisë “Share & Care for Orphaned Children 1”, ky ishte fillimi i rrugëtimit të fushatës sociale të të rinjve, për një sensibilizim kombëtar, solidaritet dhe dashuri për fëmijët jetimë! Nuk do ju lëmë vetëm, jemi së bashku në këtë rrugëtim  

WhatsApp Image 2017-06-15 at 16.21.12WhatsApp Image 2017-06-15 at 16.21.10WhatsApp Image 2017-06-15 at 16.21.09

Së bashku në këtë rrugëtim, nuk ju lëmë vetëm !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s