#LEAPinTIRANA #CreatingaBetterFuture #Motivational #Speaker #FortesaHaziri #28April2017

17952698_1253201101402389_4193946824653192165_n

Njihuni me ‘Folësen” Znj. Fortesa Haziri, e diplomuar në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” në fakultetin ekonomik, Freelancer dhe menaxhere e projekteve në organizatën Iniciativa për Mbështetje të Komunitetit. Më parë ka punuar në kompani të ndryshme private, institucione qeveritare dhe organizata jo-qeveritare. Me fjalimin e saj synon të ju informoj për Freelancing dhe si ai i ka ndryshuar jetën.

Meet with Miss. Fortesa Haziri, graduated at Prishtina University, at Faculty of Economy, Freelancer and Project Manager at ‘Initiative of Supporting the Community’ .She worked previously in various private companies, governmental institutions and non-profitable organisations. Through her speech, she aims to inform you regarding Freelancing and how it effected her life.
Leadership Development Association Albania & Kosovo
#LEAPINTIRANA
#CREATINGABETTERFUTURE

LEAP IN TIRANA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s