#LEAPinTIRANA #CreatingaBetterFuture #Motivational #Speaker #HanifeOsmani #28April2017

18034037_1252362078152958_4436429133704858347_n

Jeni gati për takimin më interesant dhe më inspirues? Bashkohuni me ne në LEAPIn Tirana. Njihuni me ‘Folësen e parë’. Zonjusha Hanife Osmani ka diplomuar ne Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” ne “Gjuhë dhe Letërsi Angleze”. Ajo është “Zëvendës Presidente’ e LDA-Prishtina, Qëllimi i fjalimit të saj, synon një inspirim te mposhtjes së sfidave dhe sigurimit të arritjeve.

Are you ready for the most interesting and inspirational meeting? Join us in LeapIn Tirana. Meet our first speaker,Ms. Hanife Osmani. She graduated from Prishtina University in’ Literature and English Language’. Through her speech, she aims to inspire the best way of facing difficulties and ensuring the achievements.
Leadership Development Association Albania & Kosovo
#LEAPINTIRANA
#CREATINGABETTERFUTURE

LEAP IN TIRANA 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s